Neprehliadnite

Vynikajúci Friesz, na Gecko Tour skončil v Top 10 štyrikrát z piatich pokusov

 

Slovenský profesionál Ján Friesz zakončil Gecko Tour ďalším umiestnením v Top 10. V Torrequebrada Golf Clube skončil delený šiesty a v Španielsku len potvrdil skvelú formu z druhej poloviny roku. Z piatich turnajov Gecko Tour sa umiestnil štyrikrát v elitnej desiatke, pričom raz mu k tomu chýbala len jedna rana.

Friesz_01

Friesz mohol v Torrequebrada Golf Clube dopadnúť aj omnoho lepšie, ale opäť ho rovnako ako na predchádzajúcom turnaji Gecko Tour zradila druhá deviatka. V nej slovenský borec nechal hned štyri údery. Pritom po prvej deviatke bol s priebežným skóre -4 na druhom mieste, keď zahral trikrát birdie.

FriesZ_02

Momentálne najlepší slovenský golfista, ktorý je členom promotérskej spoločnosti Relmost, tak celkovo došiel dvojkolový turnaj v pare. V piatok začal fantasticky. Ranu dole odpísal na trojpare, štvorpare aj päťpare. Konkrétne na deviatke, štvorke a šestke.

Friesz_03

Žiaľ hneď skraja druhej deviatky si pripísal „dabláča“. V zápätí prišiel o ranu aj na jedenástke a vynikajúcu prvú deviatku žiaľ vymazal počas dvoch jamiek. Dve zostávajúce bogey a jedno birdie potom znamenali celkový výsledok v pare. Napriek tomu môže byť mladý slovenský golfista spokojný. V rámci prípravy ukázal sľubne gradujúcu formu a predovšetkým stabilné výsledky.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv