Neprehliadnite

Vychutnajte si rozprávkovú zimu v Tatrách!

 

Vysoké Tatry sú na prechádzky v prírode na čerstvom vzduchu ako stvorené. Už sa môžete aj lyžovať v Tatranskej Lomnici alebo sánkovať z Hrebienka. Doprajte si preto neobmedzený oddych v hoteli International uprostred golfového ihriska Black Stork pod Lomnickým štítom.

Tatry_02

Vypnite v modernom wellness centre, pozorujte majestátne tatranské štíty aj z vyhrievaného vonkajšieho bazéna, či z reštaurácie pri chutnom jedle a domácich dezertoch. K dispozícii sú rôzne balíčky.

Tatry_04

Jesenný relax v Tatrách. Trojdňový pobyt pre 2 osoby za 189 eur do 23.12.2016. Pobyt je vrátane raňajok formou bufetových stolov a neobmedzeného vstupu do wellness centra. Zimný relax je trojdňový pobyt pre 2 osoby za 209 eur alebo sedemdňový pobyt pre 2 osoby za 559 eur. Pobyt je vrátane raňajok formou bufetových stolov, welcome drinku/fresh džúsu a neobmedzeného vstupu do wellness centra.

Tatry_05

Súčasťou Vianočného pobytu je trojdňový turnus pre 2 osoby za 350 eur od 23.decembra do 27. decembra 2016. Cena je vrátane raňajok formou bufetových stolov, slávnostnej sedemchodovej štedrej večere, neobmedzeného vstupu do wellness centra, 1 hod. biliardu a 1 hod. hry na golfovom simulátore.

-jj-, golftatry.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv