Neprehliadnite

V Piešťanoch sa presúvajú ku golfovým simulátorom

 

Od posledného novembrového utorka je v Golf & Country Club Piešťany možné hrať až do odvolania len na zimných grínoch. Cvičné gríny na patovanie a čipovanie sú taktiež uzavreté. Domáci správcovia preto žiadajú nevstupovať na gríny za žiadnych okoloností.

PY_04

Golfový areál je naďalej otvorený denne od 8.00 do 17.00 hod., kvôli mrazom môže byť otvorený neskôr, preto sa treba informovať vopred na recepcii areálu. Uvedené okolnosti a aktuálne ročné obdobie rozhodli o tom, že pozornosť piešťanských golfových nadšencov už smeruje k halovej sezóne.

PY_06

Počas zimnej sezóny ponúkajú v Piešťanoch rôzne možnosti využitia 3D GolfBlaster indoor simulátoru. Navyše, na zdokonalenie golfového švihu môžete požiadať o pomoc trénera Aleša Svěnteka, ktorý je po dohode k dispozícii.

PY_01

Pre súťaživých členov, hostí je už pripravený turnaj. Hrať sa bude na štyri kolá, na rany brutto formou hry eklektik. To zn. po každom kole si môže hráč upraviť nižšie skóre na každej jamke. Z finálového skóre hráča sa následne odpočíta jeho hrací HCP, získa tak konečný počet na rany netto. Maximálny hrací HCP pre odpočet je 30.

PY_05

Hrať sa bude ihrisko Gray Bear Tále, odpaliská – muži a ženy. Povolené je opakovať ranu – “zruš posledný úder” maximálne trikrát. Po každom odohratom kole bude potrebné vytlačiť výsledky a s podpisom odovzdať na recepcii. Štartovné na turnaji je 20 eur. Poplatok za jednu turnajovú hodinu je 8 eur.

-jj-, golfpiestany.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv