Neprehliadnite

V januári 1. Golfový ples v Mojmírovciach

 

Golfová sezóna je ukončená a areál Green Meadows Ivánka pri Nitre je úplne uzavretý bez výnimiek. Domáci nariadili prísny zákaz vstupu na akékoľvek plochy, pričom nezabudli ani dávku humoru.

GM_02

„Poprosíme ani telefonicky ´neskúšať´ vybaviť si hru, vyhnete sa tak trápnej konverzácii a negatívnej odpovedi. Pôda je premrznutá a treba lyžovať,“ konštatujú golfoví nadšenci od Nitry na svojom webom portáli.

GM_01

Predstavitelia Airport Golf Clubu a Golfového klubu Meander v súčasnosti finišujú s prípravami na 1. Golfový ples, ktorý sa uskutoční v piatok 20. januára 2017 v historickej jazdiarni kaštieľa Mojmírovce.

GM_03

Tento sviatočný večer však nie je určený len pre úzku skupinu ľudí. Prísť môžu aj vaši známi, priatelia, rodina, jednoducho každý, s kým by ste sa spolu s golfovou rodinou dobre zabavili. Pripravený je zaujímavý a bohatý program, pričom každý si tam nájde to svoje.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv