Neprehliadnite

V Agame ukončil sezónu Martin na bielom koni!

 

Druhý novembrový piatok na Martina zorganizoval nadšenci z Golfového klubu Agama v Koši už tradičný Lampiónový sprievod, ktorý v tejto sezóne oslávil už svoje jedenáste pokračovanie. V tomto sprievode nemohol chýbať ani Martin na bielom koni, ktorý už tradične podľa legendy mal červený plášť, meč a biskupskú čiapku, presne tak ako sa hovorí v legende, ktorá sa spája s týmto sviatkom.

Koš_01

Martin prišiel na krásnej kobylke Jazz (pozn. Írsky cob),tieto nádherné kone chováme priamo na golfe v areáli na hornej Nitre. Táto kobylka bola ocenená ako najkrajšia kobyla tento rok na výstave v Českej republike. Jazz v máji čaká bábätko, na ktoré sa už všetci golfisti z Agamy tešia, hlavne na jeho krst! Sprievod už tradične začínal pri Obecnom úrade v Koši, potom prešiel celým Košom a končil na ihrisku, kde pre všetkých bolo pripravené spoločné občerstvenie.

Koš_03

Deti rozžiarili svetielka na svojich lampiónoch, tak ako by sme my mali rozžiariť tie naše v našich srdciach. Ako každý rok aj tento sme pri príležitosti tohto podujatia zorganizovali zbierku na pomoc ľuďom v núdzi. Pomáhali sme združeniu Dobrý pastier v Kláštore pod Znievom, ktoré spravuje náš bývalý farár z Koša a skvelý človek Vladko Maslák.

Nový priestor pre golfistov

Koš_04

Agamáci z Partizánskeho sa spojili a otvárajú nádherný komplex nielen pre golfistov! Už čoskoro bude otvorený nový golfový simulátor Partizánskom na ulici Nábrežná 4. Simulátor je súčasťou nádherného komplexu, v ktorom bude nielen pre golfistov, ale aj pre širokú verejnosť k dispozícii hotel, kaviareň, reštaurácia, pivovar. Už teraz sa tešíme na limitovanú edíciu piva s názvom – Agama!

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv