Neprehliadnite

Počas turnaja LET v Dubaji skonal kedík

 

Max_01

Nesmierne smutná udalosť zasiahla finálový turnaj Ladies European Tour (LET). Počas úvodného kola Omega Dubai Ladies Masters skonal priamo na ihrisku kedík Max Zechmann, ktorý nosil palice Francúzke Anne-Lise Caudalovej. Organizátori napokon skrátili ívent na tri kolá.

Max_06

K fatálnej situácii došlo na trinástej jamke, kde sa Zechmann z ničoho nič bezvládne zvalil k zemi. A hoci sa ho záchranárom podarilo na ihrisku oživiť, zomrel následne v sanitke počas prevozu do nemocnice.

Max_03

„Všetci na Ladies European Tour sme v obrovskom šoku. Dnešné úmrtie na ihrisku nás všetkých zasiahlo a na výraz rešpektu sme sa rozhodli prvé kolo prerušiť. Za všetkých našich členov vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine aj tým, ktorí ho milovali,“ uviedol výkonný šéf LET Ivan Khodabakhsh.

Max_02

Rakúšan Max Zechmann robil v posledných rokoch kedíka okrem iného Nemcovi Marcelovi Siemovi, Rakúšanovi Markusuovi Brierovi a Holanďanovi Maartenovi Lafeberovi. Jeho žena Elinor na európskych túrach fotí kedíkov a so svojim mužom bola aj priamo v Dubaji.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv