Neprehliadnite

Palmerova trofej z US Masters na predaj v aukcii

 

Palmer_00

Len krátko po smrti legendárneho golfistu Arnolda Palmera získali veci spojené s jeho menom razom vyššiu finančnú hodnotu. Týka sa to aj štyroch trofejí z US Masters v rokoch 1958, 1960, 1962 a 1964, z ktorých jednu môžete teraz získať v aukcii portálu greenjacketauctions.

Palmer_02

Špeciálne trofejez Augusta National, ktoré sú zmenšenou kópiou tamojšej tradičnej klubovne, sa síce udeľujú až od roku 1993, ale predchádzajúcim šampiónom úvodného majoru sezóny boli spätne vyhotovené a odovzdané.

Palmer_01

Zostávajúce tri stále vlastní Arnold Palmer Enterprises, štvrtá sa však mala stať dominantou golfového múzea na východnom pobreží Spojených štátov amerických. Keď ale nielen USA zasiahla ekonomická kríza, plánovaná výstavba múzea bola zrušená a všetko išlo do likvidácie. A z nej sa prestížna trofej dostala až na portál Green Jacket Auction.

Palmer_04

Legendárny kráľ Palmer sa však toho nedožil, skonal koncom novembra vo veku 87 rokov. Vyvolávacia cena prestížnej trofeje je 101.172 eur, ale dá sa predpokladať, že v nasledujúcich týždňoch cena výrazne porastie Odborníci očakávajú, že sa zastaví až okolo čiastky 236.000 eur.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv