Neprehliadnite

Obrovská krajta zožrala klokana priamo na ihrisku

 

Svetové médiá už priniesli neraz správy o netradičných zvieratách, ktoré navštívili golfové ihriská. Od malých opíc až po veľké aligátory. Austrália je známa svojou divokou prírodou, v ktorej sa nachádza najviac jedovatých druhov plazov. A práve golfista Robert Willemse bol u protinožcov svedkom netradičného divadla.

Had_kengura

Amatérsky golfista Robert Willemse hral svoje tradičné ihrisko Paradise Palms v Queenslande pri meste Cairns a nič nenasvedčovalo tomu, že odíde s nevšedným a jedinečným zážitkom. Keď však bol Willemse na sedemnástke zbadal niečo, čo je aj pre skúsených lovcov hadov a zoológov len zriedka zachytený úkaz. Obrovská krajta ametystová si uprostred ferveja pochutnávala na klokanovi z druhu wallaby.

Had_02

„Krajta klokana pevne zvierala čeľusťami a zároveň ho prehĺtala,“ uviedol Willemse. Krajta ametystová, ktorá sa vyskytuje aj v Indonézii a Papue Novej Guinei, podľa pracovníkov miestneho golfového rezortu sa po výdatnom obede odplazila do neďalekého krovia, kde trávila svoj úlovok niekoľko desiatok hodín.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv