Neprehliadnite

Na Czech Masters dorazí aj Clarke, Slovensko prišlo o turnaj Challenge Tour

 

Czech_Masters_01

Organizátori golfového turnaja D+D Real Czech Masters potvrdili na augustovom podujatí účasť viacerých zvučných mien. Okrem bývalej svetovej jednotky Lee Westwooda alebo populárneho Johna Dalyho by nemal chýbať ani štvornásobný víťaz Ryder Cupu Darren Clarke.

Czech_Masters_02

Majiteľ promotérskej spoločnosti Relmost Petr Dědek prezradil, že Clarke je len jedným z troch hlavných lákadiel organizátorov českej akcie, ktorá má pevné miesto vo vrcholnej európskej túre European Tour. „Táto zostava ešte zďaleka nie je definitívna. Rokujeme s ďalšími dvoma slávnymi hráčmi, ktorí patria do absolútnej svetovej špičky, a chceme, aby byli reklamnými tvárami turnaja,“ povedal.

Czech_masters_03

D+D REAL Czech Masters sa opäť bude hrať na ihrisku Albatross a na odmenách sa rozdelí milión eur. Vstupné na turnaj v termíne od 31. augusta do 3. septembra bude opäť veľmi ústretové. Permanentka na štyri dni stojí 400 českých korún, jednorázový vstup počas víkendu na polovinu a v týždni na 100 korún.

Slovenský nezáujem?

Na nedávnej tlačovej konferencii bola predstavená tiež novinka v podobe prvého turnaja z nižšej európskej golfovej túry Challenge Tour v Prahe. Od 6. do 9. júla sa bude hrať na Zbraslavi Prague Golf Challenge. Akcia sa presúva do českej metropoly do Prahy ze Slovenska, kde Relmost necítil dostatočnú podporu partnerov.

CZech_masters_04

„Radšej sme sa presunuli tam, kde bol záujem,“ vysvetlil pre české médiá Dědek. Slovensko tak prišlo o svoj jediný turnaj v rámci Challenge Tour, Česká republika má po novom dva. Hrať sa totiž znovu bude D+D REAL Czech Challenge na Kunětickej hore. Oba turnaje z Challenge Tour budú mať prize money ľahko pod 200.000 eur.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv