Neprehliadnite

Mickelson potvrdil účasť v Torrey Pines

 

Napriek skutočnosti, že Phil Mickelson sa pre športovú prietrž v oblasti pupku podrobil v decembri už druhej operácii, plánuje americký golfista odštartovať sezónu už v januári. Potvrdil totiž štart na turnaji Farmers Insurance Open, ktorý sa ako už tradične bude hrať v Torrey Pines.

Lefty_08

Golfový rok 2016 musel „Lefty“ predčasne ukončiť po Safeway Open, keď ho 19. októbra čakala operácia športovej prietrže. Tá však stopercentne nepomohla, a tak populárny Američan zamieril na operačný sál v prvej polovici decembra po druhý raz.

Lefty_05

Hoci zvyčajne trvá rekonvalescencia po obdobných lekárskych zákrokoch zhruba šesť týždňov a hneď po druhom chirurgickom zákroku nebolo známe, kedy sa Mickelson vráti na ihrisko, teraz sme múdrejší o niečo viac. Farmers Insurance Open prebehne v Kalifornii od 26. do 29. januára.

Lefty_06

Ešte stále však nie je vylúčené, že sa Mickelson objaví na ihrisku už o týždeň skôr. To sa totiž v La Quinte hrá turnaj CareerBuilder Challenge, na ktorom je trojnásobný šampión US Masters ambasádorom.

Lefty_01

Na Farmers Insurance Open by už to ale malo klapnúť na sto percent a golfoví fanúšikovia sa podľa všetkého majú na čo tešiť. Svoju účasť totiž už skôr prisľúbili Austrálčan Jason Day, Američania Dustin Johnson a Rickie Fowler alebo Angličan Justin Rose.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv