Neprehliadnite

Mickelson po druhej operácii, termín návratu s otáznikom

 

Lefty_06

Hviezdny americký golfista Phil Mickelson sa po skončení sezóny musel podrobiť už druhému chirurgickému zákroku. „Lefty“ by však na zelenom koberci nemal absentovať príliš dlho, hoci jeho presný termín návratu zatiaľ nie je známy.

Lefty_03

Mickelsonovi spôsobuje problémy športová prietrž v oblasti pupku, ktorá je relatívne častým problémom športovcov. Jej pôvodom je časté a náhle otáčanie, takže golfisti sú k problémom s ňou skoro až predurčení.

Lefty_07

Konzervatívna liečba v tomto prípade často nepomôže. V pokojovom režime síce bolesť ustúpi, okamžite sa však vráti pri obnovenej športovej aktivite. Preto je vo väčšine prípadov jediným východiskom operácie.

Lefty_04

„Lefty“ sa podrobil prvému operačnému zákroku už 19. októbra, teraz ale musel ísť na druhú. Zvyčajne trvá rehabilitácia zhruba šesť týždňov, takže nie je isté, či Mickelson stihne plánovaný štart do roku 2017, ktorý mal naplánovaný na 19. januára na turnaji CareerBuilder Challenge. Rozhodne sa však na tomto turnaji objaví minimálne ako ambasádor.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv