Neprehliadnite

McIlroy sa bude ženiť po aprílovom US Masters

 

Erica_01

História sa neopakovala, tentoraz už to Rory McIlroy zvládol. Reč je o rozposielaní svadobných oznámení, ktoré mali nedávno dostať pozvané osoby. Svadba Severného Íra s Ericou Stollovou je naplánovaná v polovici apríla.

Erica_03

McIlroy už raz zasnúbený bol, ale keď s dánskou tenistkou Caroline Wozniackou pripravovali oznámenia k rozosielaniu, došlo mu, že na to ešte nie je pripravený a so svojou svetoznámou snúbenicou sa nečakane rozišiel. Tentoraz už si je ale podľa všetkého istý.

Erica_05

Irish Independent na vysvetlenie dodáva, že sa svadba uskutoční najskôr po US Masters na zámku Ashford, kde by mal zamilovaný pár stráviť tohtoročného Silvestra a príchod nového roku. „Chceme si všetko uchovať čo najviac pre seba, ako to len pôjde. Erica Írsko miluje. Je veľmi podobné Rochesteru, kde vyrastala,“ zveril sa McIlroy.

Erica_02

So Stollovou sa McIlroy stretol počas Ryder Cupu v roku 2012 v Medinah. Erica ho vtedy zachránila od zmeškania tee timu v nedeľných singloch, keď si Rory zle spočítal, o koľkej má byť na ihrisku. Zasnúbili sa v Paříží v októbri minulého roku.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv