Neprehliadnite

Jahanpour celkovým víťazom turnaja „Vitaj Zima“ HCP v Lozorne

 

Predposlednú novembrovú nedeľu oslávili v golfovom klube Pegas v Lozorne, ako to už býva zvykom, golfovým turnajom. Jeho poetický názov „Vitaj Zima“ HCP odzrkadľoval i jeho charakter.

 

Našťastie v deň akcie prízemné mrazy obišli golfové ihrisko, ktoré bolo vo výbornej kondícii, takže sa turnaj po jedenástej hodine mohol začať. Teplomer ukazoval presne 8 stupňov, no v žiadnom prípade sa to neodzrkadlilo na počte prihlásených.

Lozorno_01

Práve naopak, kapacita turnaja bola naplnená na maximum. Značný počet účastníkov sa síce premietol do pomalšieho tempa hry, no v konečnom dôsledku bolo na tvárach súťažiacich vidieť skôr radosť, ako stres z príležitostných páuz.

Chvíle čakania si niektorí spestrili teplým nápojom, iní zase vínkom alebo tradične pohárikom whisky, v golfe tak rozšíreným nápojom. Až tesne pred zotmením sa klubhouse začal zapĺňať prvými účastníkmi, ktorých čakala špeciálna večera v podobe vianočnej kapustnice.

Lozorno

Po sčítaní výsledkov sa celkovým víťazom turnaja stal Omeed Jahanpour (kategória brutto) s 27 stb bodmi. V kategórii HCP 0 -18 triumfovala Katarína Majtásová, v kategórii 18,5 – 36 vyhral Juraj Filas a najnižšiu kategóriu 37 – 54 ovládla Ľubica Michalíková.

-jj-, golflozorno.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv