Neprehliadnite

European Tour spestrila kalendár o Rolex Series

 

European Tour predstaví v budúcom roku sériu turnajov s názvom Rolex Series. Odštartuje na konci mája turnajom BMW PGA Championship a skončí na konci novembra v Dubaji podujatím DP World Tour Championship.

RE_03

Súčasťou Rolex Series tak budú aj Irish Open, Scottish Open, British Open, Italian Open a tesne pred finále v Dubaji zamieria hráči aj na Turkish Airlines Open a Nedbank Challenge v Južnej Afrike.

RE_01

Generálny riaditeľ European Tour Keith Pelley sa nechal počuť, že jedným z jeho cieľov je vytvoriť pre mladých hráčov také zázemie a finančné podmienky, aby nemuseli odchádzať do USA. Preto budú mať všetky turnaje Rolex Series minimálnu dotáciu 7 miliónov dolárov.

RE_02

Vyrovnať krok s US PGA Tour. To je ďalší cieľ európskej túry. A práve na americkej PGA Tour mali v tomto roku všetky turnaje (pozn. okrem majorov a WGC) priemernú dotáciu 7,06 milióna dolárov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv