Neprehliadnite

Woods sa už teší, potvrdil termín súťažného návratu

 

Tiger Woods of the United States gestures to a fan to be quiet from the fifth green during first round play at the WGC Bridgestone Invitational golf tournament in Akron

Všetko nasvedčuje tomu, že Tiger Woods sa definitívne vráti k súťažnému golfu začiatkom decembra. Dlhoročný líder svetového rebríčka nedávno potvrdil, že bude štartovať od 1. do 4. decembra na svojom vlastnom turnaji Hero World Challenge na Bahamských ostrovoch.

Woods_01
„Už sa teším na návrat ku golfu na Hero World Challenge a že si zahrám tento úžasný turnaj,“ uvádza sa vo vyhlásení. Golfový sveta s napätím sleduje tento „comeback“, ktorý bol pôvodne avizovaný už pred mesiacom. Pred štartom úvodného turnaja novej sezóny sa však odhlásil.

PGA Championship - Round Two

Dôvodom odhlásenia ale neboli chronické problémy s chrbtom, akoby si niekto mohol myslieť. Woods turnaj vzdal kvôli nedostatočnej športovej úrovni svojej aktuálnej hry, pretože by nemohol konkurovať ostatným.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv