Neprehliadnite

V Hrubej Borši halloweensky turnaj, Prezidentský pohár aj šampionát na jamky

 

GK_Borša_000

Napriek tomu, že kalendárny rok sa blíži ku koncu, nadšenci z Golfového klubu Borša stihli zorganizovať niekoľko vydarených klubových akcií. Okrem majstrovstiev v hre na jamky sa konal turnaj o Prezidentský pohár a samozrejme nemohol chýbať ani Halloweensky ívent.

GK_Borša_02

Štvrtý októbrový pondelok sa na ihrisku Green Resort Hrubá Borša súperilo o klubový primát v hre na jamky. Titul majsterky klubu v jamkovke získala napokon po dramatickom vyvrcholení Katarína Ravluková. Čerstvá majsterka klubu zdolala až v play-off na prvej jamke Martina Melíšeka, bronzovú priečku obsadil Richar Vrablec.

GK_Borša_01

Ešte o niekoľko dní skôr bol na rovnakom ihrisku na programe turnaj O pohár prezidenta klubu. Ten začal slávnostným odpalom šéfa klubu v Hrubej Borši Jozefa Munku. Novým držiteľom pohára prezidenta a celkovým víťazom na rok 2016 sa stal Kováč Luboš.

GK_Borša_44

V kategórii Open STB Netto 18,5 – 54 vyhra Kováč pred Marekom Kordošom a Jakubom Voskárom. V súťaži Open STB Brutto +4,0 – 18,4 triumfoval Michael Hjemgard pred Florianom Sailerom a Petrou Šimkovou. V kategórii O pohár prezidenta +4 – 54 /HCP limit 36/ sa tešil z prvenstva Kováč pred Kordošom, tretiu priečku obsadila Kristína Hájková.

GK_borša_43

Nadšenci z Golfového klubu Borša majú zmysel pre humor, čo potvrdili aj počas Halloweenského turnaja dvojíc. Už od skorého októbrového rána sa nad areálom golfového klubu zlietavali bosorky so svojimi sladkými dobrotami z „nizozemských dážďoviek“, cukroviniek a hrejivého drinku vítali účastníkov tradičného halloweenského turnaja dvojíc.

GK_Borša_04

Z turnaja plného originálnych masiek a kostýmov vyšla napokon víťazne dvojica Jana Košecká, Dušan Košecký. Druhé miesto si vybojovala Mária Tatarová s Martinom Tatarom a tretí skončili Juraj Trúchly s Adamom Trúchlym.

GK_BOrša_05

Každým rokom je obtiažnejšie určiť cenu za najlepšiu masku. Tento rok si ocenenie odniesli piráti Michal Malíček ml. s Michalom Malíčkom st. O senzáciu turnaja vo forme hole-in-one sa postaral Adam Trúchly, ktorý zahral eso na jamke číslo deväť. Pre všetky deti bolo pripravené prekvapenie vo forme malých plyšových priateľov.

-jj-, golfborsa.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv