Neprehliadnite

Stane sa Bubba Watson starostom floridskej Pensacoly?

 

World Challenge Golf

Čerstvý americký prezident Donald Trump zrejme nie je poslednou osobou, ktorá sa snaží úspešne spojiť golf a politiku. Americký golfista a dvojnásobný major šampión z US Masters Bubba Watson totiž prezradil, že hoci ešte neplánuje koniec športovej kariéry, chce sa angažovať sa v lokálnej politike neďaleko svojho rodiska.

Bubba_06

„Mám taký sen,“ povedal rodák z floridského Bagdadu, ktorý má v súčasnosti dom vo floridskom Isleworthe a ďalší zasa v The Greenbrieri v Západnej Virgínii: „Presťahoval som sa na okrej mesta Pensacola (Florida), takže jedného dňa by som tam mohol kandidovať na starostu.“

Bubba_05

Tridsaťosemročný Bubba je spolumajiteľom pensacolského bejzbalového tímu Blue Wahoos aj Cincinnati Reds. Navyše, tento rok v lete si v Pensacole otvoril obchod so sladkosťami Bubba´s Sweet Spot, v ktorom pracuje jeho matka.

Bubba_07

Tým však jeho obchodné činnosti nekončia. Investoval aj do Sandy and Bubba´s Milton Chevrolet, a do pensacolské robotickej spoločnosti, ktorá vyrába všetko možné od vojenské techniky až po hračky. Investoval aj do golfového ihriska, a do miestnych bytových komplexov, ktoré sa momentálne stavajú.

Bubba_02

„Som z tých všetkých obchodov nadšený. Teší ma, že sa také veci v Pensacole dejú,“ tvrdí možný budúci starosta, ktorý už má premyslenú prípadnú agendu. „Prvá vec, na ktorú je treba sa zamerať, je vzdelávanie. A práve prvotné vzdelávanie v menších mestách je veľmi dôležité. Všetko začína pri vzdelaní, odhliadnuc od toho z akého prostredia pochádzate,“ dodáva.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv