Neprehliadnite

Spieth chce v roku 2017 menej cestovania a viac úspechov

 

Jordan_01

Elitný americký golfista Jordan Spieth je unavený z neustáleho cestovania po turnajoch po celom svete, a preto prístupy v novej sezóne k zmene. Svoj kalendár akcií totiž výrazne upraví a bude hrať len vybrané turnaje.

Jordan_06

Rovnako postupoval počas svojej kariéry Tiger Woods alebo Rory McIlroy. Spieth teraz zrejme pôjde v ich stopách. Nová sezóna bude pre neho v ostrom kontraste proti predchádzajúcim. Len v tej minulej si pripísal 12 štartov v šiestich rôznych krajinách ešte pred US Masters, vrátane štartu v Abu Zabi, kde dostal lukratívne štartovné.

Jordan_05

Lenže spomínaný turnajový cyklus sa odrazil aj na výkonnosti 23-ročného šampióna dvoch majorov. V minulej sezóne nehral vôbec zle, vyhral dva turnaje, lenže napriek tomu sa vo svetovom rebríčku prepadol z prvého miesta na piate a Spieth to dáva za vinu práve častému cestovaniu.

Jordan_03

Výrazne okresaný kalendár by mu mal pomôcť k lepším výsledkom. V pláne mladého Američana teraz je Australian Open na budúci týždeň. Potom si zahrá po boku Tigera Woodsa na Hero World Challenge. Prvý oficiálny štart na US PGA Tour v novej sezóne ale absolvuje na turnaji šampiónov 5. januára, kde bude obhajovať titul z vlaňajška.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv