Neprehliadnite

Šampión US Masters Willett stratil chuť na golf

 

Danny_02

Zvláštnu sezónu prežíva Danny Willet. V jej prvej časti vyhral dva turnaje v vrátane US Masters v Auguste, ale v závere ročníka doslova stratil chuť hrať golf. Jeho trápenie sa potvrdilo aj pri poslednom vystúpení na Turkish Airlines Open, kde obsadil až delené 68. miesto.

Danny_03

Dvadsaťdeväťročný Angličan vo februári vyhrala Omega Dubai Dessert Classic, o dva mesiace neskôr oslavoval životný triumf v zelenom saku. Lenže ako sa ukázalo, bolo to Pyrrhovo víťazstvo, pretože jeho víťazná auru postupne pomaly vyprchala.

Danny_04

Na zostávajúcich majoroch už to taká sláva ako v Auguste nebola, na olympijských hrách v Riu de Janeirz tiež nežiaril a v Ryder Cupu, kde se na neho trochu spoliehalo, neuhral ani bod. Že ho záver sezóny nezastihol v dobrej forme, dokumentujú posledné tri turnaje.

Danny_05

Na Alfred Dunhill Links Championship delil až 143. priečku a neprešiel katom, v Číně na HSBC Champions skončil až 75. a na víťazného Hideki Macujamu stratil priepastných 37 rán. Pri poslednom štarte v Turecku to lepšie nebolo.

Danny_06

Willett mal vzhľadom k absencii Henrika Stensona a Roryho McIlroya šancu dostať sa znovu do vedenia v Race to Dubai. Lenže šanca zostala nevyužitá. Willett skončil až 68. a len štyria profesionáli zostali za ním. Zostáva len veriť, že ostrovnému borcovi sa vráti chuť ku golfu už na turnaji Nedbank Golf Challenge v Južnej Afrike.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv