Neprehliadnite

Rošáda na poste šéfa US PGA Tour, Finchema nahradí Monahan

 

Monahan_00

US PGA Tour bude mať od januára po dlhých 22 rokoch nového komisára. Odchádzajúceho Tima Finchema nahradí Jay Monahan, ktorý bol do funkcie definitívne zvolený prvý novembrový pondelok na Floride.

Monahan_04

Zdá sa to byť skoro až neuveriteľné, ale Monahan bude len štvrtým komisárom US PGA Tour v jej 47 rokov dlhej histórii. V praxi tak nadviaže na svojich predchodcov Joa Deya (1969-1974), Deana Bemana (1974-1994) a Finchema.

2016 Ryder Cup - Team Photocalls

„Som nesmierne poctený tým, že mi ľudia z US PGA Tour veria na toľko, že ma zvolili nástupcom Tima Finchema,“ odkázal formálne 46-ročný Monahan, ktorý bol výkonným viceprezidentom v spoločnosti Fenway Sports Group, keď sa stal v roku 2008 členom US PGA Tour.

Monahan_01

„Vstupujeme do veľmi dôležitého obdobia pre celú našu organizáciu a ja viem, že náš tím aj ja budeme ťažiť a necháme sa inšpirovať skúsenosťami z práce s Timom,“ uviedol Monahan a dodal. „Rovnako tak budeme chcieť využiť mimoriadne príležitosti, ktoré sa nám naskytnú, rovnako ako výziev, ktoré sú pred našou sériou.“

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv