Neprehliadnite

Po takmer štyroch dekádach opäť tímová súťaž v rámci US PGA Tour?

 

Zurich_03

Už v budúcom roku sa môžu podľa všetkého hráči a fanúšikovia tešiť na oficiálnu tímovú súťaž v rámci US PGA Tour. Koncom apríla bude súčasťou podujatia Zurich Classic of New Orleans.

Zurich_04

Neoficiálne informácie priniesol zámorský Golf Channel. US PGA Tour zorganizuje prvú oficiálnu tímovú súťaž od roku 1981, keď skončil osemročný experiment v rámci Walt Disney World National Team Championship.

Zurich_02

Teraz by malo ísť o súboj osemdesiatich dvojčlenných tímov, pričom obaja členovia toho víťazného získajú dvojročnú kartu na US PGA Tour a do FedEx Cupu si pripíšu 400 bodov. Víťazstvo ich potom síce posunie na turnaj šampiónov, nie však na nadchádzajúci US Masters.

Zurich_06

Tímy budú vznikať tak, že najlepších 80 hráčov, ktorí sa na turnaj kvalifikujú, si vyberú svojho „parťáka“. Ten by mal mať aspoň nejaký status na okruhu. Pokiaľ to nebude možné, môže využiť sponzorskú pozvánku.

Zurich_07

V úvodných dvoch dňoch sa má hrať najskôr foursome a potom fourball. Po dvoch odohraných kolách, respektíve 36 jamkách, príde kat pre 35 najlepších tímov. Turnaj na ihrisku TPC Louisiana je na programu od 27. do 30. apríla.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv