Neprehliadnite

Pestrý záver sezóny v klube Pegas Lozorno

 

Loz_01

Záver letnej sezóny sa v prostredí golfového klubu Pegas v Lozorne niesol v znamení dvoch akcií. Tie spolu so záverečným turnajom série Golfcentrum Eklektik poskytli jeho členom vskutku zmes nevídanej zábavy, najmä vo vzťahu k ich rôznorodosti.

LOz_04

Prvou zo spomínaných akcií bol turnaj Pegas Barbecue Texas Scramble, ktorý v sebe kombinoval mix kulinárskeho umenia a zábavnej hry, vyplývajúcej z názvu samotnej akcie. Prekvapením turnaja bola naozaj veľká účasť, kedy sa na deviatke klubu vystriedalo až 74 hráčov. V príjemnej atmosfére, dotvorenej hrejivými slnečnými lúčmi a širokej škály pochutín grillu, si titul víťazstva prvého ročníku vybojovala dvojica Patrik Babka a Sandi Leban s ich výsledkom 28 rán ( -2).

Loz_16

Druhou akciou bola tematicky zameraná akcia Pegas Halloween Texas Scramble, ktorá kombinovala športový zážitok a prvky zábavy. To sa naplno prejavilo v širokej škále kostýmov na ihrisku, ako aj v jedinečnosti afterparty, ktorá bola prvou svojho druhu na golfovom ihrisku v Lozorne. Celkoov 76 hráčov si zmeralo svoje sily v dvojiciach, rozdelených do skupiny „deti“ a „dospelí“.

Loz_17

V rámci kategórie detí vyhrala dvojica otec/syn Juraj Šitina a Maximilián Šitina. V kategórii „dospelí“ sa víťazmi stalo duo Jakub Kokavec a Samuel Šitina s vskutku oslnivým výsledkom 26 rán (-4). Veľmi humornou vložkou turnaja bola nočná súťaž v čipovaní na dyňu, ktorú vyhral Ľubomír Miščík. Ten predviedol železné nervy a dokonalé golfové umenie za sťažených podmienok.

Loz_19

Súčasťou turnaja bolo i vyhlásenie kategórie najkreatívnejšia maska, kde po zvážení poroty bola ako najlepšia vyhlásená maska pod názvom „Márnosť šedivá“ (viď priložené foto). Záver akcie sa niesol do neskorých večerných hodín k spokojnosti všetkých zúčastnených.

Loz_02

Vrcholom mesiacov september a október bol záverečný HCP turnaj GolfCentrum „Eklektik 2016“, v rámci ktorého sa vyhodnotili víťazi šnúry systému eklektik. Ten zohľadňoval výsledky zo všetkých dvanástich predošlých turnajov. Jeho víťazmi sa po dramatickom závere stali v kategórii žien Lucia Blažíčková (celkovo 53 rán) a v kategórii mužov triumfoval Michal Antal (celkovo 52 rán), ktorý sa stal aj absolútnym víťazom celej série.

-jj-, golflozorno.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv