Neprehliadnite

Palmerovci opäť smútia, zomrel aj Arnieho brat

 

Necelé dva mesiace od smrti legendárneho golfistu Arnolda Palmera odišiel zo sveta navždy ďalší člen rodiny Palmerovcov. V 72 rokoch zomrel Jerry Palmer, o 15 rokov mladší brat Arnieho, ktorý skonal v rovnakej nemocnici v Pittsburghu.

Palmer_Jerry

Rodina Palmerovcov prežíva najsmutnejšie obdobie života. Len nedávno navždy odišiel do neba kráľ golfu Arnold Palmer, ktorý mal 87 rokov. V sobotu 19. novembra sa svetom rozlúčil aj jeho brat Jerry.

Jerry Palmer sa rovnako ako Arnold narodil v Latrobe v Pensylvánii a bol aktívnym golfistom, aj keď v porovnaní s bohatou kariérou Arnolda zostal len v tieni. Napriek tomu bol členom Asociácie golfových ihrísk a niekoľko rokov pôsobil ako šéf v Latrobe Country Clube, kde obaja súrodenci vyrastali a kde sa golf naučili hrať.

Palmer_Jerry_2

Jerry Palmer po sebe zanechal dve deti, Dekena M. Palmera a Amandu M. Lawsonovú, sestry Lois Jean Tilleryovú a Sandy Sarniovú a ich dve vnúčatá. Pohreb sa uskutočnil v utorok 29. novembra v Latrobe.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv