Neprehliadnite

Mickelson po operácii pruhu, na zelený koberec sa vráti v januári

 

Phil_03

Len niekoľko dní po skončení turnaja Safeway Open, kde skončil ôsmy, sa Phil Mickelson podrobil chirurgickému zákroku. Lekári vyoperovali Leftymu pruh a teraz ho čaká rekonvalescencia, pričom návrat k súťažnému golfu je naplánovaný na polovicu januára.

Phil_02

Slabinová prietrž nie je v prípade profesionálnych športovcov neobvyklým zranením. Dochádza k nej pri pravidelnom a rýchlom otáčaní trupu a toto bol zrejme aj prípad Mickelsona.

Phil_07

„Nebolelo to, ani ma to nijako nelimitovalo pri hre, len to bolo nepríjemné,“ povedal Mickelson, ktorého teraz pravdepodobne čaká šesťtýždenná pauza od golfu. Po nej by sa mal vrátiť ku golfu na CareerBuilder Challenge v polovici prvého mesiaca budúceho roku.

Phil_06

Štyridsaťšesťročný Američan si síce nepripísal v minulej sezóne žiadne víťazstvo, ale šesťkrát skončil na US PGA Tour v najlepšej päťke. Úžasný potom bol predovšetkým súboj medzi ním a Henrikom Stensonom na The Open, kde ho nakoniec Švéd zdolal.

Phil_08

Zdravotné problémy sa však najlepšiemu ľavorukému golfistovi súčasnosti na šťastie vyhýbajú. Napriek tomu, že mu v roku 2010 diagnostikovali psoriatickú artritídu (pozn. ochorenie, ktoré postihuje kĺby), Mickelsona to v hraní nijako neobmedzuje.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv