Neprehliadnite

Lomnický golfový klub aktívny aj v zimných mesiacoch

 

Tatry_02

Klubové aktivity v Black Stork Golf Resorte Veľká Lomnica neutíchajú ani počas zimných mesiacov. Na podhorí Vysokých Tatier sa v najbližšom štvrťroku uskutočnia Silvestrovská party, Novoročný odpal, reprezentačný ples LGK, preteky v behu na lyžiach a súťaž Ski&Golf.

Tatry_03

Nadšenci z Lomnického golfového klubu oznamujú záujemcom, že v rezorte s prívlastkom PGA Course sa dá hrať deväť jamiek na zimných grínoch ihriska Taylor (A), až kým nenapadne sneh. V prípade, že rezort prikryje biela perina , pripravia na ihrisku Black Stork takmer 15 km lyžiarskych bežeckých tratí, pričom vstup je bezplatný.

Tatry_04

Posledný deň v kalendárnom roku je už tradične venovaný Silvestrovskej party v hoteli International. O skvelú zábavu sa počas Silvestrovského večera postará úžasná speváčka Anka Repková s kapelou a DJ.

Tatry_11

Silvestrovská vstupenka zahŕňa občerstvenie formou bufetových stolov počas celej noci, fľašu vína pre dvojicu, kávu, minerálku, program (vystúpenie skvelej Anky Repkovej s kapelou), DJ, balónik šťastia a novoročný prípitok. Deti sa budú zabávať na vlastnej párty s animačným programom a diskotékou.

Tatry_08

V prvý deň nového roka 2017 sa členovia LGK už tradične stretávajú, aby spolu „golfovo“ privítali Nový rok a zmerali si sily v presnosti drajvov respektíve odpalov. Slávnostný prípitok o 12.00 hod. bude v lobby bare hotela International, potom má každý záujemca 3 pokusy na to, aby trafil svoj odpal do vyznačených miest. Vlaňajší triumf obhajujú Danka Velecká a Igor Kaščák, v kategórii juniorov do 21 rokov zasa Matej Smik.

Tatry_15

V hoteli International sa v sobotu 21. januára 2017 od 19.30 hod. bude konať XV. reprezentačný ples Lomnického golfového klubu. Zabávať vás počas večera budú očarujúca speváčka s podmanivým hlasom Natascha Wright a charizmatický huslista Filip Jančík s rockovou kapelou.

Tatry_10

Účastníci sa môžu tešiť na úžasnú atmosféru, skvelé jedlo, príjemnú spoločnosť a tanec počas celej noci. Vstupné je pre členov LGK 89eur, pre nečlenov LGK 99 eur. Vstupné zahŕňa welcome drink, slávnostnú večeru, bufetové stoly, fľašu vína pre dvojicu, slávnostnú fotografiu dvojice a program.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Druhú februárovú sobotu organizujú kluboví členovia Verejné preteky v behu na lyžiach. Vlani vládlo na pretekoch ukážkové počasie, dobrá športová nálada, pričom medzi účastníkmi nechýbali ani napríklad pretekári v Retro štýle z roku 1935, či náš jedinečný Tatranský Karling. S retro bežkármi si zmeral svoje kvality aj olympijský medailista Pavol Hurajt.

Tatry_14

Druhý apríloví víkend sa v krásnom prostredí Vysokých Tatier uskutoční už v poradí 8. ročník súťaže Ski&Golf. Mimochodom v máji tohto roku sa v rakúskom Zell am See – Kaprun konalo svetové finále Ski&Golf World Championship, na ktorom sa zúčastnil aj tím Black Stork Slovakia.

-jj-, golftatry.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv