Neprehliadnite

Juhokórejčan Wang nováčikom roka na European Tour

 

CIMB Classic 2016

V druhej sezóne v rade sa nováčikom roka na European Tour stal golfista z ázijskeho kontinentu. Štátu s označením Sir Henry Cotton Rookie of the Year získal vlani Byeong Hun An z Kórejskej republiky, tento rok ho nasledoval krajan Jeunghun Wang.

Trophee Hassan II - Day Four

Wang prežil senzačnú nováčikovskú sezónu. Napokon, v rebríčku Race to Dubai skončil šestnásty, keď si zarobil viac než milión a pol eur. Vďačí za to predovšetkým dvom májovým triumfom na turnajoch v Maroku a na Mauríciu.

Queen's Cup 2016

Ešte predtým skončil v marci delený druhý v Indii a báječný rok zakončil veľmi vydarenými výkonmi vo Final Series. Najskôr obsadil delené trináste miesto v Turecku, potom bojoval o víťazstvo v Južnej Afrike, kde nakoniec skončil druhý, pričom so sezónou sa rozlúčil deleným 17. miestom v Dubaji.

Wang_07

„Som druhý Kórejčan, ktorý túto cenu získal a som na to pyšný. A som samozrejme šťastný. Je príjemné zakončiť dobre celý rok v Dubaji. Do posledného dňa som pritom nevstúpil dobre, potom som ale zahral sedem berdíkov. Skončiť sedem rán pod par bolo fantastické,“ skonštatoval Wang.

Wang_03

Narastajúci vplyv ázijských golfistov na európskej túre potvrdili aj ďalší najlepší nováčikovia v poradí Race to Dubai. Číňan Haotong li skončil na 23. mieste, o dvadsať priečok za ním sa umiestnil ďalší Kórejčan Soomin Lee.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv