Neprehliadnite

Hráči musia kričať „fore“, inak bude European Tour trestať

 

Vedenie European Tour sa rozhodlo trestať hráčov, ktorí v prípade nevydareného úderu nebudú kričať „fore“ na upozornenie divákov. Najvyšší európsky okruh začal jednať po narastajúcom počte sťažností zo strany turnajových maršálov a divákov.

ETour_03

Občas sa aj do médií dostanú nepríjemné zábery, keď golfová loptička v plnej rýchlosti zasiahne pri ferveji prekvapeného diváka. Tí si za to síce často môžu sami svojou nepozornosťou, ale v poslednej dobe k tomu často prispievajú tiež pohodlní hráči.

Napokon, zaznamenať, že vaším smerom letí biely projektil z viac než 200 metrov, nie je nič jednoduché. A keď navyše nie ste varovaní hlasitým výkrikom „fore“ spoločne s gestikuláciou, ktorým smerom loptička letí, môže byť zle.

ET

A práve proti týmto prípadom, keď hráči nevarujú po nevydarených ranách tak, ako hovorí golfová etiketa, chce European Tour bojovať. Počas nedávneho Turkish Airlines Open sa tak k hráčom a ich kedíkom dostal dopis, ktorý ich upozorňuje na to, že by svoje povinnosti mali brať vážne.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv