Neprehliadnite

Henrik Stenson uvádza na trh vlastnú značku okuliarov

 

Vo svete športu už nie je žiadnym prekvapením, že tí najlepší športovci sa prezentujú vlastnou značkou. Do tejto skupiny sa najnovšie zaradil aj kráľ sezóny na European Tour Henrik Stenson. Švédsky golfista má trochu slabosť pre okuliare a tak rozbehol podnik s názvom Henrik Stenson Eyewear.

HS_02

Stenson nosí okuliare prakticky stále. Príliš často si ich nedáva dole ani pri hre, mimo ihriska potom neustále strieda najrôznejšie druhy. Teraz ale zrejme pri jednej značke vydrží dlhšie. Tá značka má jednoduché logo – HS.

HS_01

V dnešnej dobe by to azda ani nešlo bez stránky na sociálnej sieti, ktorá už je samozrejme založená. Zostalo ale aj u tradičnej internetovej prezentácie. Najväčšiu reklamu si ale sám Stenson bude robiť počas turnajov.

HS_04

Už sa tak napokon aj stalo. Počas turnaja Nedbank Golf Challenge už nosil svoje vlastné okuliare, s ktorými sa potom fotil, kde sa dalo. A nutné podotknúť, že sa jedná o vydarené kúsky. O záujem by sa tak severan nemal báť.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv