Neprehliadnite

Golf súčasťou olympijských hier minimálne do roku 2024, tvrdí britský The Guardian

 

OH_02

Napriek viacerým vynúteným aj nevynúteným absenciám hviezdnych hráčov na tohtoročnom olympijskom turnaji v Riu de Janeiru zostane golf súčasťou piatich kruhov minimálne do roku 2024. Informáciu priniesol britský denník The Guardian s odvolaním sa nemenovaný zdroj z Medzinárodného olympijského výboru (MOV).

Klára_12

Na zoznam olympijských športov sa vrátil golf po bradatých 112 rokoch, no viacerí elitní golfisti tento turnaj vynechali pre obavy z možného nakazenie vírusom Zika, ale aj pre preplnený súťažný kalendár. O tom, aké všetky športové disciplíny uvidíme na olympiáde v roku 2024 sa dozvieme na začiatku budúceho roka.

OH_05
„Po každých olympijských hrách dochádza k prehodnocovaniu olympijského programu, a rovnako tomu bude aj po olympiáde v Riu. Golf, rovnako ako ostatné športy, bude podrobený hodnoteniu a z jeho výsledkov bude zrejmé, ktoré športy sa objavia na olympiáde v roku 2024,“ uviedol k tomu hovorca MOV.

OH_01

Čo sa týka viceprezidenta Medzinárodnej golfovej federácie Ty Votawu, ten strach nemá. Správu MOV nekomentoval, len uviedol, že bol veľmi príjemne prekvapený z toho, koľko ľudí si pozrelo záverečné kolo mužského golfového turnaja. Bolo to omnoho viac divákov, ako býva pri zvyčajných golfových turnajoch.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv