Neprehliadnite

Exhibícia na Filipínach? Rozdajú si to Rory McIlroy a Dustin Johnson

 

Filip_01

Golfoví fanúšikovia na Filipínách sa majú na čo tešiť! Koncom novembra totiž budú svedkami zaujímavého súboja medzi Rorym McIlroyom a Dustinom Johnsonom. Opäť pritom pôjde o peniaze, nie však pre hráčov, ale na charitu.

Filip_02

Hrať sa bude 29. novembra v Pradera Verde Golf and Country Clube v meste Pampanga. Johnson pritom nahradí Austrálčana Jasona Daya, ktorý sa mal pôvodne, aj kvôli svojim filipínskym koreňom, na akcii zúčastniť. Vyradila ho však rehabilitácia boľavého chrbta, a tak jeho miesto zaujal DJ.

PGA: BMW Championship - Third Round

„Bude to nesmierne zábavné. Rád hrám proti Rorymu a nikdy som navyše nebol na Filipínách,“ prezradil americký borec s dlhými odpalmi, ktorý má za sebou báječnú sezónu. Napokon, PGA aj golfisti na US PGA Tour ho vyhlásili za hráča roka.

Filip_04

Napokon, na konto si DJ v minulej sezóne pripísal tri veľké víťazstvá vrátane svojho premiérového na majoru. V závere sezóny ho však práve McIlroy pripravil o triumf vo FedEx Cupe a prémiu desať miliónov dolárov. Severný Ír totiž ovládol dva z posledných štyroch turnajov play-off

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv