Neprehliadnite

Deväťročná Reese Kiteová valcuje konkurenciu, už ju ocenila aj PGA

 

Zámorskí golfoví odborníci už zrejme spozorneli a toto meno si zapísali. Reč je o deväťročnom dievčatku Reese Kiteovej, ktorá má pred sebou možno veľmi žiarivú golfovú budúcnosť. Vo svojej vekovej kategórii je totiž k nezastaveniu a najnovšie dostala cenu PGA určenú pre Hráčku roka.

kite_01

Ešte nemá síce ani desať rokov, ale jej formu a výkonnostný štandard by jej mohli závidieť viacerí profesionáli. Kiteová, ktorá v tejto sezóne patrila do vekovej kategórie medzi piatimi a ôsmimi rokmi, absolútne ovládla všetky turnaje, na ktoré sa prihlásila .

Kite_02

V aktuálnom ročníku tak naprosto dominuje, pričom súperkám nedáva žiadnu šancu. Z turnajového prvenstva sa radovala hneď sedemkrát. Niet divu, že si tento talent všimla aj americká PGA. Tá Kiteovú vyhlásila za najlepšiu hráčku v juniorskej kategórii.

Kite_03

“Bol to môj cieľ, ktorý som si dala v januári a som rada, že som naň v tak skvelej konkurencii dosiahla,“ napísala na sociálnej sieti Kiteová, ktorá na internete rada zverejňuje svoje golfové schopnosti, takže si je možné prezrieť jej drajv, čip, či presný pat.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv