Neprehliadnite

Demolícia golfových autíčok, tínedžeri v Michigane vyčíňali

 

Osemnásťročný mladík Eliseo Friebe je spoločne s trojicou bratov – Ashton Roberts (17 rokov), Cameron Roberts (17) a Trenton Roberts (19) obvinený z úmyselného ničenia majetku na golfovom ihrisku Green Hills v štáte Michigan.

Club_Car_02

Tínedžeri výrazne poškodili viacero golfových autíčok, pričom za celkovú materiálnu škodu vo výške 1000 až 20.000 amerických dolárov im hrozí trest od „tučnej“ pokuty (pozn. 10.000 USD alebo trojnásobok celkovej škody) a v najhoršom prípade päť rokov väzenia.

club_Car_03

Mladíci nemali v úmysle ukradnúť golfové autíčka a prípadne ich predať na „čiernom trhu“ na súčiastky. Namiesto toho zorganizovali tzv. demolition derby, teda akciu, pri ktorej do seba narážajú až do tej doby, než danú vec nevyradia z prevádzky.

Club_Car_01

Podľa majiteľa ihriska Dana Courtemanchea bol jedným z páchateľov bývalý 19-ročný zamestnanec golfového klubu, ktorý poznal prístupové kľúče k autíčkam. Mladíci však mali smolu, pretože polícia ich veľmi rýchlo dopadla.

club_Car

Páchateľov prenasledovala až do domu prababičky jedného z obvinených. Tam našla aj odcudzené autíčka respektíve ich torzo aj s batériami. Autíčka už ale boli v biednom stave. Keď ich do klubu vrátili, boli poškriabané a pomačkané.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv