Neprehliadnite

Agama-Scotland jamkovka – Powakaddy

 

Powakaddy_03

Golfoví nadšenci a členovia klubu Agama Koš úspešne ukončili pätnástu sezónu, ktorá vyvrcholila 5. ročníkom turnaja Agama-Scotland jamkovka – Powakaddy. Celkovým víťazom sa stal Martin Rendek, ktorý vyhral aj pobyt v našom družobnom klube Sokrates v Kořenci.

Powakaddy_02
Do jamkovky sa na začiatku sezóny zapojilo 34 hráčov. Novinkou oproti minulým rokom bolo, že boli prizvaní do súťaže aj susedia zo Sebedražia, hoci ich bolo len deväť. Všetci hráči mali možnosť si vybrať z dvoch ihrísk, kde pozvú svojho protihráča, o to bol tento formát jamkovky zaujímavejší. Počas sezóny sme odohrali sedem kôl, pričom v každom kole musel hráč odohrať jamkovku s tromi súpermi.

Powakaddy_05
Hralo sa o super ceny. Už z názvu jamkovky to bolo každému jasné – Powakkady. Takže najlepší traja vyhrali bagy od tejto značky, pričom organizátori z prvých desiatich z celkových výsledkov jamkovky vyžrebovali jedného, ktorý vyhral elektrický vozík! Prvenstvo na turnaji si vybojoval spomínaný Rendek, na druhej priečke skončil Róbert Špacír a tretie miesto obsadil Roman Boška. Ďalším vyžrebovaným šťastlivcom, ktorý vyhral pobyt v Škótsku, sa stal Miro Dzurik.

Powakaddy_04
Záverečné finále jamkovky odohrali účastníci štvrtú októbrovú sobotu. Išlo o turnaj, ktorý sa hral vyraďovacím spôsobom. Na prvom mieste skončil Martin Rendek, na druhom mieste s krásnou hrou skončil Erich Szedely a na tretie miesto obsadil Slavo Pavle. V katégorii B získal cenu útechy Miroslav Dzurik, ktorý si prevzal túto cenu od hlavného organizátora jamkovky Maroša Trubena.

-jj-, agamagolf.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv