Neprehliadnite

Za jeden rok 850 kôl golfu?

 

V zámorí sa Američan Barry Gibbons snaží dosiahnuť pozoruhodný golfový výkon. V roku 2016 chce totiž odohrať celkovo 850 kôl! Jeho cieľom je prekonať doterajší rekord zapísaný v Guinnessovej knihe rekordov. Ten drží zatiaľ jeden amatérsky golfista, ktorý počas jeden sezóny absolvoval 611 golfový kôl.

Gibbons

Začiatkom septembra mal Gibbons na konte 572 kôl, čo znamená, že denne odohral v priemere asi dve kolá. Do konca kalendárneho roka chce golfový nadšenec pridať ešte 159 kôl. Doterajší rekord stanovil 64-ročný čerstvý dôchodca. A keďže aj Gibbons nedávno odišiel do penzie, povedal si, že skusí rekord prekonať.

„Premýšľal som nad tým, čo by som na dôchodku mohol robiť, tak som sa rozhodol, že toto zvládnem,“ povedal Gibbons, ktorý sa po ihriskách pohybuje výhradne pešo a svoj vak si nosí na chrbte. V nohách už má neuveriteľných 6 700 kilometrov.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv