Neprehliadnite

Woodsov návrat sa odkladá, v Kalifornii štartovať nebude

 

Woods_02

Návrat bývalej svetovej golfovej jednotky Tigera Woodsa na okruh US PGA Tour sa po štrnásťmesačnej pauze opäť odkladá. Víťaz štrnástich majorov sa odhlásil z turnaja v kalifornskej Nape, na ktorom mal tento týždeň podľa pôvodných plánov oslavovať comeback po vlaňajšej operácii chrbta. Nový termín stanovil Woods na december.

PGA Championship - Round Two
Štyridsaťročný Američan veril, že štart na podujatí Safeway Open, ktorým vo štvrtok začne nová sezóna US PGA Tour, stihne. V pondelok ale na svojom webe konštatoval, že jeho hra stále nie je na potrebnej úrovni. Nenastúpi ani na novembrovom turnaji European Tour v Turecku, kde chcel absolvovať druhý štart po pauze.

Woods_04

„Zdravie mi slúži a cítim sa silný, ale moje hra je bezzubá a nie je na takej úrovni, na akej by mala byť,“ uviedol víťaz 79 turnajov na zámorskom okruhu, ktorý strávil rekordných 683 týždňov na čele svetového rebríčku.

Woods_01

Woods v posledných dňoch trénoval v Kalifornii a musel uznať, že na meranie síl s najlepšími hráčmi sveta zatiaľ nemá. O návrat sa teraz pokúsi v decembri na Bahamských ostrovoch. „Budem pokračovať v tvrdej práci a mám v pláne hrať na turnaji mojej nadácie Hero World Challenge v Albany,“ povedal.

RC_DAY3_Woods_3

V minulom týždni si Woods, ktorý teraz figuruje až na 786. mieste svetového poradia, užil v úlohe asistenta kapitána víťazstvo amerických golfistov na 41. ročníku Ryder Cupu nad európskym výberom. Domáci tím v Hazeltine tak ukončil osemročné čakanie na trofej.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv