Neprehliadnite

V nedeľu Halloween Night Fun pod Trenčianskym hradom

 

Nadšenci z Golfového a športového klubu Trenčín pozývajú všetkých záujemcov na ich posledný turnaj v tomto roku. Halloween night fun – texas scramble dvojíc so svietiacimi loptičkami sa bude hrať poslednú októbrovú nedeľu.

Príďte si vychutnať jedinečné spojenie golfu a strašidelnej halloweenskej atmosféry. Nebojte sa predviesť svoje kreatívne zručnosti a zabojujte v súťaži o najlepšie masky turnaja.

TN_Halloween

Tri najlepšie dvojice hráčov budú ocenené unikátnymi trofejami zo sklární Rona v Lednických Rovniach a vecnými cenami z Mary Kay a Chicago Blackhawks.

Trenčianske turnaje na 9 jamiek sú vhodné pre celú rodinu. Po hre si vychutnáte výborné jedlo v 81 Sport Bar&Restaurant. Canon štart je už o 17.00 h.

Keďže počasie celkom praje, tak aj počas novembra je trenčianske ihrisko stále otvorené, avšak s upraveným prvým „týčkom“ o 9.00 h. Posledný „teetime“ je posunutý na 15.00 h. Termín si vopred môžete overiť na recepcii klubu (www.golftrencin.sk).

-jj-, golftrencin.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv