Neprehliadnite

V Agame poznajú čerstvých majstrov, kluboví členovia na zájazde v Španielsku

 

Agama_MK_01

Poslednú septembrovú nedeľu a pondelok sa uskutočnili majstrovstvá Golfového klubu Agama Koš. Ako už je zvykom hralo sa na neutrálnej pôde v Kořenci, kde sa predstavilo celkovo 27 hráčov.

Agama_MK_05

Kluboví členovia okrem golfu nezabudli ani osláviť narodeniny kolegu Dana Rexu, ktorý nedávno oslávil svoj 56. narodeniny. Problémy nastali pri zháňaní torty a tak oslávenec dostal napokon krupicovú kašu, na ktorej si pochutnali viacerí účastníci majstrovského turnaja.

Agama_MK_03

Majstrovský titul v súťaži mužov obhájil vlaňajší šampión Martin Rendek, ktorému sa podarilo ihrisko zahrať v prvý deň na 78 rán, pričom druhý deň mal o jeden úder navyše. Na druhom mieste v mužskej kategórii skončil Peter Turčan (80+87) a bronzová priečka patrila Róbertovi Špacírovi (98+94).

Agama_MK_04

Majsterkou GK Agama sa stala Ema Dzuriková, ktorá zapisovala úvodný deň výkon 80 úderov a v pondelok sa ešte o jeden úder polepšila. Druhé miesto obsadila Miška Vavrová (85+84) a na tretej priečke sa umiestnila Mária Budayová (100+109).

Agama_MK_02

Sprievodné súťaže vyhrali najlepší kluboví hráči. Nearest to the pin vyhrala Ema Dzuriková, The longest drive medzi ženami vyhrala Miška Vavrová a v súťaži mužov mal najdlhší odpal šampión Rendek.

Agama_00

Aj vďaka klubovému priateľovi Radovi Horečnému a jeho cestovnej kancelárií nedávno absolvovali členovia Agama Koš nedávno neopakovateľný golfový pobyt v Andalúzii. Ubytovanie mali hneď pri mori, a tak „po urputnom boji“ s golfovou loptičkou na ihriskách La Cala Európa, Mijas Golf, Torrequebrada, Parador Golf Malaga a El Chaparral im nič nebránilo hneď po hre si vychutnať zbytok dňa pri mori.

Agama_04

Na klubových juniorov čakal už ich známy tréner Sergio Céspedes, ktorý ich tento rok navštívil a aj trénoval v Agame. Počas voľného dňa Agamáci navštívili krásne mestečko Mijas, v ktorom bola pre nich nachystaná ochutnávka vína. Už teraz sa Agamáci tešia na jarné prázdniny, ktoré spolu aj s juniormi chcú stráviť znova v Andalúzii.

Agama_03

Agama_02

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv