Neprehliadnite

Už 7. ročník turnaja Trdlo v Skalici do histórie

 

Golfové ihrisko v Skalici píše svoju unikátnu históriu. Tretiu októbrovú nedeľu sa tam totiž uskutočnil finálový turnaj 7. ročníka Trdlo 2016. Trdlo, trdelník je názov tradičného chutného skalického výrobku. Medzi golfistami na Slovensku a v zahraničí však poznajú Trdlo aj ako golfový turnaj, ktorý sa koná v posledný deň v týždni.

Záverečným finálovým turnajom ukončil pravidelnú dlhodobú súťaž Eklektik, kde hráči zapisujú najlepšie výsledky v každom odohranom kole, ktoré po sčítaní určujú najlepšieho zo všetkých. Aby mali možnosť hrať a užiť si vecné ceny aj hráči s vyšším HCP, rozdelil sa Eklektik do podkategórií.

SI_02

História spomínaného turnaja siaha do začiatkov golfového ihriska v Skalici, keď po dokončení deviatich jamiek a určení normy HCP ihriska, mohol Golf Club Skalica organizovať turnaje. V apríli roku 2010 sa odohralo prvé kolo tohto turnaja. Trdlo 2010 malo prihlásených sedemnásť hráčov, väčšinou členov mladého Golf Clubu Skalica.

Finálový turnaj mal svojich partnerov, O2 Business Services a Hotel sv. Ľudmila, ktorí poskytli vecné ceny a darčekové poukazy pre výhercov jednotlivých kategórií. V nedeľu 16. októbra 2016 triumfovali – Katarína Horská v kategórii 37 – 54, Petr Jeřela v kategórii 24,1 – 36, Milan Bálint v kategórii 12,1 – 24 a dnešný najmladší účastník Patrik Vinter v kategórii do 12 HCP.

Všetci víťazi jednotlivých kategórií dostali vecné ceny, poukazy od partnerov dnešného finálového turnaja a samozrejmosťou bola trofej v podobe malého skleneného Trdla od spoločnosti RONA a.s.. O víťazoch v celoročnej súťaži Eklektik sa rozhodlo a 29. októbra 2016 sa uskutoční slávnostný turnaj Trdlo Texas dvojíc, po ktorom budú víťazom Eklektiku odovzdané hodnotné vecné ceny a upomienkové poháre

-jj-, golfskalica.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv