Neprehliadnite

US PGA Tour sa rozširuje, tretím ázijským turnajom bude CJ Cup @ Nine Bridges

 

Od sezóny 2017/2018 budú súčasťou kalendára najslávnejšej túry US PGA už tri turnaje. K íventom WGC HSBC Champions v čínskom Šanghaji a CIMB Classic v malajzijskom Kuala Lumpur, totiž pribudlo podujatie The CJ Cup @ Nine Bridges. Tento turnaj sa uskutoční 19.-22. októbra 2017 na zatiaľ neznámom ihrisku v Kórejskej republike.

CJ_Cup_01

Na turnaji The CJ Cup @ Nine Bridges s dotáciou 9,25 milióna amerických dolárov sa bude bojovať aj o 500 fedexcupových bodov. V štartovom poli bude celkovo 78 hráčov, pričom chýbať nebude Top 60 s aktuálneho rebríčka US PGA Tour Fed Ex Cup. Zostávajúci hráči vrátane najlepších kórejských golfistov budú štartovať na základe rôznych výnimiek.

CJ_Cup

„Toto je historický moment pre US PGA Tour aj pre ázijský golf. Máme výraznú populáciu kórejských hráčov, ktorí patrí medzi špičku svetového golfu. Naším zámerom je rozšíriť obľubu tohto športu v Kórejskej republike a ukázať túto krajinu svetu, ako golfovú destináciu“, uviedol komisár US PGA Tour Jay Monahan.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv