Neprehliadnite

Turnaj O pohár prezidenta LGK napísal svoje jedenáste pokračovanie

 

LGK_07

Aj XI. ročník prestížneho turnaja O pohár prezidenta Lomnického Golfového Klubu (LGK) poctil opäť svojou osobnou prítomnosťou aj expreziden Slovenskej republiky Ivan Gašparovič.

LGK_05

Po slávnostnom prípitku 20-ročnou hruškovicou z osobnej pivnice prezidenta LGK Jiřího Hrušku, privítalo 96 golfistov nádherné slnečné počasie a ihrisko v skvelej forme. Na mäkkých fervejoch a rýchlych grínoch hrali o originálne trofeje so zelenou hruškou zo skla od umelkyne Gordany Turuk.

LGK_04

Golfisti si mohli otestovať aj elektromobil Tesla, ktorý zrýchli za 3 sekundy na 100 km/hod. Pred vyhodnotením turnaja zaspieval svoje najväčšie hity nestarnúci Josef Laufer.

LGK_11

Po slávnostnom vyhodnotení turnaja prezident LKG Hruška s Pavlom Ovšonkom a Josefom Lauferom slávnostne prestrihli pásku „cigarového klubu“ pri lobby bare hotela International a vychutnali si cigary, kvalitné vína a kubánsky rum. Hotel International získal nové priestory, v ktorých si milovníci cigár môžu vychutnať chvíle oddychu aj v zime.

LGK_13

Výsledky XI. ročníka O pohár prezidenta LGK
/STBF netto +9 – 11,4/
1. Tomáš Bálint, 2. Slavomír Jerga, 3. Michal Galko

/STBF netto 16,5 – 22,4/
1. Pavol Hudák, 2. Igor Tomek, 3. Jozef Merga

/STBF netto 16,5 – 22,4/
1. Miriam Kochová, 2. Richard Hudson, 3. Katarína Machajová

/STBF netto 22,5 – 54 (37-54 s limitným HCP 36)/
1. Viliam Kubovčík, 2. Vladimír Balogh, 3. Ladislav Práger

/STBF brutto muži/
1. Tomáš Bálint, 2. Peter Jurko, 3. Michal Galko

/STBF brutto ženy/
1. Sára Vinnaiová, 2. Miriam Kochová, 3. Andrea Vinnaiová

-jj-, golftatry.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv