Neprehliadnite

Štartuje nová éra? Woods založil vlastnú značku TGR

 

TGR_01

Stále hviezdny americký golfista Tiger Woods síce oddialil svoj súťažný návrat, avšak to neznamená, že by nebol aktívny na inom poli. Dlhoročný líder svetového rebríčka predstavil logo svojej novej značky TGR, ktorá bude zastrešovať všetky jeho aktivity.

TGR_03

TGR je značkou spájajúcou Woodsovu spoločnosť na projektovanie golfových ihrísk – TGR Live, čo je nezisková organizácia, ktorá organizuje tri turnaje na US PGA Tour a dva turnaje v rámci nadácie Tigera Woodsa a ďalej tiež reštauráciu na Floride.

TGR_06

Jediné logo, ktoré bolo zatiaľ s Woodsom spojené, bolo ikonické TW, v ktorom boli písmena umiestnené nad sebou. V golfovom prostredí ste ho mohli vidieť predovšetkým v oblečení od Nike, ktoré Tiger nosí a zrejme bude nosiť aj naďalej, hoci Nike prestane vyrábať golfovú výstroj a vybavenie.

TGR_08

Teraz prichádza štrnásťnásobný major šampión s logom novým, ktoré privádza na svet novú spoločnosť Tiger Woods Ventures, teda Podniky Tigera Woodsa. „Dnes je pre mňa významný deň. Aj keď pracujem na tom, aby som sa vrátil ku športu, ktorý milujem, zároveň robí m ďalší krok k tomu, čomu hovorím Druhá kapitola môjho ja mimo golfové ihriská,“ píše Woods na úvod svojho oznámenia na vlastnom webe.

TGR_10

Woods krátko pred štartom Ryder Cupu 2016 v americkom Hazeltine oznámil, že bude po dlhšej dobe a troch operáciách chrbta, opäť hrať súťažný turnaj v októbri na Safeway Open. Z tohto íventu sa napokon ospravedlnil a zrušil aj svoj štart v Turecku. Teraz plánuje „comeback“ začiatkom decembra na vlastnom turnaji Hero World Challenge na Bahamách.

TGR_05

Niekdajší svetový líder síce potvrdil, že zdravotne je fit, ale súčasne dodal, že jeho aktuálna hra nie je na dostatočnej úrovni. Podľa niektorých golfistov má však psychologický blok z možného športového nezdaru. „Vyzerá to, že zdravotne je v poriadku, len má nejaký psychický blok. Tiger, ako najlepší hráč všetkých čias, na seba kladie tie najvyššie nároky. Teraz má veľký strach z neúspechu,“ povedal nahlas Angličan Luke Donald.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv