Neprehliadnite

Stane sa anglický Bolton dejiskom Ryder Cupu 2026?

 

RC_diváci_25

Len nedávno síce skončil 41. ročník prestížneho Ryder Cupu, v ktorom domáci tím USA ukončil osemročné čakanie na trofej, no fanúšikovia už poznajú aj európske destinácie pre ďalšie dve pokračovania. O dva roky je na rade francúzska metropola Paríž a 2022 bude hostiť duel dvanásťčlenných tímom taliansky Rím.

RC_logo_01

Zatiaľ nie nie je isté, kde bude Ryder Cup v roku 2026, ale v hre je nečakane anglický Bolton. S informáciou prišli britské médiá. Mesto s necelými 140.000 obyvateľmi má totiž v blízkej budúcnosti skrášliť nové 18-jamkové ihrisko prvotriednej kvality.

RC_logo_03

Plánuje ho postaviť developerská spoločnosť Peel Group. Jedna z najväčších v celom Spojenom kráľovstve. A na ňom by sa za 10 rokov mohol odohrať prestížny duel medzi výberom Európy a USA. O dejisku Ryder Cupu 2026 sa rozhodne o tri roky.

RC_diváci_23

Andrewa Dicksona, spolumajiteľa neďalekého rezortu Regent Park Golf Club, však nápad prekvapil a nepokladá jeho realizáciu v Boltone za príliš pravdepodobnú. “Bolo by to báječné pre Bolton, ale myslím, že je to až príliš ambiciózne. Ryder Cup je najväčšia akcia na svete. Je obrovská a mnoho ďalších ihrísk v krajine ho bude chcieť hostiť,” tvrdí.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv