Neprehliadnite

Race to Dubai 2016 vyvrcholí finálovou sériou s tromi turnajmi

 

Záver European Tour aj v tejto sezóne vyvrcholí The Final Series, ale hrať sa nebudú štyri, ale len tri turnaje. V minulosti mali hráči povinnosť odohrať aspoň 2 turnaje, aby získali oprávnenie štartovať na DP World Tour Champioship v Dubai.

ETour_05

V tejto sezóne toto nariadenie odpadá, práve skrátením série na tri turnaje, ktoré hráčov samo o sebe donúti k účasti na všetkých íventoch „veľkej trojky“.

ETour_04

Zmenou prešiel aj samotný výber turnajov. Ešte vlani sa hralo na The Final Series dvakrát v Číne, tento rok ani raz. Turnaj BMW Masters vypadol z kalendára European Tour úplne a WGC – HSBC Champions nie je po novom súčasťou The Final Series.

ETour_03

Vyradenie turnaja kategórie WGC malo pragmatický dôvod. Na tomto turnaji nemali možnosť štartovať všetci hráči bojujúci o víťazstvo v Race to Dubai. Štartovné pole sa totiž zostavovalo podľa regulí turnajov WGC. Najlepších 15 hráčov si na konci sezóny rozdelí 7,5 mil. eur, pričom na poslednom ívente štartuje len Top 60 golfistov.

GOLF-EPGA-UAE

The Final Series na Race to Dubai 2016
Turkish Airlines Open (3. – 10. novembra)
Nedbank Golf Challenge (10. – 13. novembra)
DP World Tour Championship (17. – 20. novembra) – štartuje Top 60

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv