Neprehliadnite

Mercedes Slovak Ladies Tour 2016 – Úspešné finále

 

MSLT_01

Turnaje jedinej dámskej túry na Slovensku prebehli veľmi rýchlo, ani sme sa nenazdali a skončil sa opäť jeden úspešný ročník, už dvanásty v poradí.

Text: Andrej Obuch, foto: Adrian Stránsky

DSC_4884

Tradičný dátum a tradičné ihrisko – rovinaté, dlhé, ale primerane náročné v rakúskom Schönfelde – už roky sprevádzajú finálový turnaj každého ročníka Mercedes Slovak Ladies Tour, ktorý navyše býva aj tradične dobre obsadený. A tradície, ak sú dobré a osvedčené, treba zachovávať a pestovať.

MSLT_00

Predzvesť babieho leta

Pätnásteho septembra počasie pripomínalo viac leto, než blížiacu sa jeseň. Krásne slnečné ráno sa rozvinulo do teplého, skoro horúceho dňa. A teplo vydržalo až do záveru turnaja. Nebolo však také zničujúce, aby ovplyvňovalo hru a najmä výkony súťažiacich.

SONY DSC

Posledné body

Každoročne dobrá obsadenosť tohto turnaja je dôsledkom jeho finálového charakteru. Hráčky zbierajú posledné body do celoročného hodnotenia túry. Pre tie aktívnejšie a najmä s účasťou aspoň na štyroch turnajoch predstavuje ďalšiu možnosť súťažiť o hodnotné ceny.

SONY DSC

Obmena kádra

Za dvanásť rokov existencie dámskej golfovej túry sa na jej štarte vystriedali stovky hráčok, ba celé generácie. V ostatných rokoch pribudli najmä hráčky z mimobratislavských klubov, pre ktoré to nie je ďaleko ani do Rakúska. Je to prísľub do budúcnosti.

SONY DSC

Ohliadnutie

Dvanásty ročník jedinej dámskej golfovej túry Mercedes Slovak Ladies Tour 2016 mal v kalendári päť turnajov. Tradične sa začínalo v Piešťanoch. Opäť sa hrala kompletná osemnásťjamková Hrubá Borša. Tento ročník sa niesol v znamení návratov na dlhšie opomínané ihriská, kde sa však pred rokmi túra za výdatnej účasti pravidelne konala. Takými boli Grafobal Golf Resort v Skalici aj Welten v Báči. Vynechanie turnajov v čase letných školských prázdnin sa opäť ukázalo ako veľmi prezieravý krok vzhľadom na horúčavy, ktoré by ohrozovali zdravie účastníčok prípadných turnajov.

SONY DSC

Výsledky turnaja v GC Schönfeld :

HCP +4 – 24,4:

1. Andrea Szabóová

2. Jana Šindelárová

3. Daniela Štefancová

MSLT_41

HCP 24,5 – 36:

1. Lucia Malíčková

2. Renáta Šmáliková

3. Kamila Kudličková

MSLT_40

HCP 37 – 54:

1. Gabriela Srnková
2. Eva Kincerová
2. Andrea Bobáková

MSLT_39

Doplnkové súťaže:

Najdlhší odpal: Marta Kozelová

Najbližšie k jamke: Petra Šimková

Najštýlovejšia hráčka: Denisa Kanásová

Celoročné výsledky 12. ročníka MSLT 2016

MSLT_38

Celkové víťazky kategórií

HCP +4 – 24,4:

Petra Šimková

HCP 24,5 – 36:

Blanka Malichová

MSLT_44

HCP 37 – 54:

Gabriela Srnková

Súťaž brutto:

Petra Šimková

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv