Neprehliadnite

Kráľovské údolie – atraktívna lokalita s množstvom (ne)golfových možností

 

Kráľovské údolie je nová obytná štvrť, ktorá nadväzuje na existujúce domy v podtatranskej obci Malý Slavkov. V atraktívnej lokalite, ktorej súčasťou bude aj golfový areál, sa dajú kúpiť stavebné pozemky pre váš nový domov. V ponuke je zatiaľ 66 stavebných pozemkov na rodinné domy.

KU_00

Celý projekt je citlivo vsadený do mierneho svahu plného svetla a slnka, pričom rešpektuje charakter podtatranskej dediny. Nad celou lokalitou sa ako koruna týčia naše veľhory. Noví obyvatelia Kráľovského údolia, tak budú mať nepretržitý výhľad na panorámu Vysokých Tatier.

KU_02

Obec Malý Slavkov sa nachádza približne 3 kilometre od mesta Kežmarok a asi 7 kilometrov juhovýchodne od úpätia Vysokých Tatier. Je ideálnym miestom pre bývanie s dostupnosťou okresného mesta a jeho všetkými službami vrátane škôl, obchodov, športovísk a kultúrnych zariadení.

KU_04

V blízkej budúcnosti v lokalite pribudne golfový areál a s ním spojené centrá cestovného ruchu, ktoré obec a jej okolie ešte zatraktívnia a priblížia ju až k hraniciam Tatranského národného parku. Projekt golfového areálu zahŕňa množstvo atrakcií určených na rekreáciu a oddych.

KU_03

Jeho súčasťou majú byť wellness centrum, aqupark, tenisové kurty, či iné voľnočasové aktivity, ktoré budú súčasťou hotelového komplexu. Projekt ráta s využitím lokality aj v zimnom období na bežkárske trate a jazdu na zimných skútroch.

KU_07

Základnou ideou projektu Kráľovské údolie je nielen príprava pozemkov na individuálnu bytovú výstavu, ale aj realizácia golfového areálu. Prvá etapa výstavby ihriska sa začala už auguste roku 2014 a bola ukončená v decembri minulého roku.

KU_08

Atraktivita obce Malý Slavkov sa tým podstatne zvýši a vytvoria sa do budúcna predpoklady pre zhodnotenie cien pozemkov. V areáli golfového ihriska pribudnú ďalšie možnosti celoročného aj rekreačného bývania, rovnako aj priestor pre voľnočasové aktivity.

-jj-, www.kralovskeudolie.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv