Neprehliadnite

Fowler si kúpil nové luxusné sídlo

 

Fowler_home_11

Americký hráč Rickie Fowler sa stal novým golfovým rezidentom štátu Florida. Jeho nová adresa je spojená s mestom Jupiter, kde už sa v minulosti usídlil okrem iných aj sám Tiger Woods.

Fowler_home_14

Fowler, ktorý momentálne štartuje na Ryder Cupe, sa bude už čoskoro sťahovať do luxusnej rezidencie, ktorá má priamo na záhrade svoju vlastnú jamku.

Fowler_home_13

A samozrejme nielen to. Pozemok s rozlohou približne 4 500 metrov štvorcových má okrem toho svoje vlastné molo, pričom samotný dom disponuje šiestimi spálňami, deviatimi kúpeľňami alebo garážou pre poltucet vozidiel.

Fowler_home_00

Dvadsaťsedemročný Fowler si počas svojej golfovej kariéry zarobil viac ako 23 miliónov dolárov. Aj keď zatiaľ nevyhral žiadny major turnaj, patrí k najpopulárnejším hráčom na US PGA Tour.

Fowler_home_09

Záver tejto sezóny na zámorskom okruhu sa mu však príliš nevydaril, keď sa neprebojoval medzi posledných 30 hráčov štartujúcich na turnaji Tour Championship. Napriek tomu patrí k marketingovým ťahákom, z čoho ťaží napríklad firma Puma.

Fowler_home_12
-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv