Neprehliadnite

Dustin Johnson hráčom roka podľa PGA

 

DJ_05

Americký goflista Dustin Johnson má za sebou úspešnú sezónu a tak ani príliš neprekvapuje, že získal štatút Hráča rok PGA. Navyše, do zbierky pridal aj Vardonovu trofej za najnižšie priemerné skóre za celú sezónu, pričom do tretice ešte môže dostať cenu pre najlepšieho hráča US PGA Tour.

TOUR Championship By Coca-Cola - Round One

Hráč známy dlhými odpalmi nazbieral v bodovom systéme PGA 90 bodov, druhý skončil austrálsky golfista Jason Day so 74 bodmi, tretiu priečku obsadil Rory McIlroy zo Severného Írska.

DJ_06

DJ si bodový prídel vyslúžil vďaka fantastickej sezóne, v ktorej vyhral najskôr US Open v júni. Druhé víťazstvo pridal o dva týždne neskôr na WGC Bridgestone Invitational a z tretieho titulu sa radoval na treťom turnaji play-off FedExCupu BMW Championship.

DJ_07

Výnimočnú sezónu mohol ešte vyšperkovať na poslednom turnaji ročníka Tour Championship a stať sa ešte novým šampiónom FedExCupu. Po treťom kole dokonca viedol, ale finálové kolo sa mu nevydarilo a 10 miliónov pre víťaza FedExCupu mu vyfúkol ostrovan McIlroy.

DJ_04

Okrem ceny pre najlepšieho hráča PGA získal Johnson Vardonovu trofej za najnižšie priemerné skóre za celú sezónu. Priemerne hral DJ tento rok 69,17 úderov za kolo, celkovo odohral 87 kôl. Druhý skončil Austrálčan Adam Scott s priemerom 69,47 rán za kolo a tretí bol Američan Jordan Spieth, ktorý zapisoval v priemere 69,52 úderov.

DJ_03

Tridsaťdvaročný Američan a manžel Pauliny Gretzkej sa tento rok vyšplhal na najlepšie umiestnenie vo svetovom rebríčku počas svojej kariéry. Aktuálne mu patrí druhá priečka za Jasonom Dayom. Budúci mesiac môže do svojej zbierky trofejí pridať aj cenu pre najlepšieho hráča US PGA Tour, pričom víťaza určia hlasy samotných hráčov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv