Neprehliadnite

Woods oznámil termín svojho návratu, bude to krátko po Ryder Cupe

 

U.S. Open - Final Round
Dlho očakávaný návrat hviezdneho Tigera Woodsa k súťažnému golfu je na spadnutie. Americký borec na svojej oficiálnej webovej stránke oznámil, že sa vráti už na budúci mesiac. Stane sa tak na turnaji US PGA Tour na Safeway Open v kalifornskej Nape, pričom do konca aktuálneho kalendárneho roka plánuje odohrať ešte ďalšie tri íventy.

Tiger_01

Držiteľ 79 titulov z US PGA Tour si stanovil dátum návratu na kalifornský turnaj, ktorý sa bude konať 14 dní po Ryder Cupe a to od 13. do 16. októbra. Prestížny súboj Európy a USA v americkom Hazeltine, na ktorom sa Woods predstaví v úlohe nehrajúceho vicekapitána domáceho tímu, je na programe od 27. septembra do 2. októbra.

Tiger_03

“Bolo nesmierne náročné absentovať na toľkých dôležitých turnajoch, ktoré pre mňa majú špeciálny význam, ale tentoraz som nechcel svoj návrat unáhliť. Mojim plánom bolo konečne sa poriadne zotaviť,” uviedol 40-ročný Woods, ktorý dodal: „Na druhej strane bolo skvelé tráviť čas so svojimi deťmi a pracovať na iných projektoch, vrátane projektovania golfových ihrísk. Teraz sa blíži 20. výročie založenia mojej nadácie a vydania knihy o US Masters 1997. Nie je nič, čo by mi chýbalo viac, než súťažný golf.“

World Golf Championships-Bridgestone Invitational - Final Round

Okrem turnaja Safeway Open Woods dúfa, že sa pred koncom roka ešte objaví na Turkish Airlines Open v rámci European Tour, ktorý se koná v novembri a v decembri by si rád zahral na svojom turnaji Hero World Challenge na Bahamách. „Už teraz sa teším do Kalifornie, na turnaj, ktorý je spoluorganizovaný s mojou nadáciou. Som nadšený aj z myšlienky návratu do Turecka a Albany na Bahamách. Zdá sa, že by to mohla byť ešte na záver roku veľká zábava,“ potvrdil Woods.

Tiger_05

Predpokladaný program Tigera Woodsa v roku 2016:
13. – 16. októbra: Safeway Open (Napa/Kalifornia/USA)
3. – 6. novembra: Turkish Airlines Open (Belek/Turecko)
10. – 11. novembra: Tiger Woods Invitational (Monterey/Kalifornia/USA)
1. – 4. decembra: Hero World Challenge (Albany/Bahamské ostrovy)

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv