Neprehliadnite

Vo švajčiarskej Crans Montane aj unikátny historický súboj v hickory golfe

 

Switzerland Vintage Golf

Súčasťou zatiaľ posledného podujatia z kalendára European Tour – Omega European Masters vo švajčiarskej Crans-Montane bol aj netradičný historický turnaj v hickory golfe. Kvarteto golfistov – Angličania Lee Westwood a Danny Willet, Španiel Migue Ángel Jiménez a domáci borec Paolo Quirici sa predstavilo v netradičnom dobovom oblečení a s historickými hickory palicami, takže diváci sa mali, na čo pozerať.

Hickory_02

V prostredí švajčiarskych Álp sa zabávali hráči aj početní diváci, ktorí dosť hlasito ocenili každý vydarený úder. Faktom je, že tu a tam tiež nejaká rana ulietla, tu doľava, tam doprava, ale aj s historickými palicami si súčasní profesionáli vedeli dať rady.

Generated by IJG JPEG Library

Navyše, to všetkým štyrom golfistom nesmierne slušalo. Skoro by sa dalo povedať, že charizmatický Španiel s tradičným cigárom v ústach, si „nový outfit“ vyložene užíval. Z víťazstva sa ale radoval Angličan Westwood. A rovnako netradičná ako celý vložený turnaj, bola aj cena pre víťaza. Westwood totiž dostal na krk obrovský kravský zvonec, z ktorého mu ešte teraz zvoní v ušiach.

Hickory_08
Celý ívent v hickory golfe sa uskutočnil pri príležitosti 70. výročia turnaja Omega European Masters, ktorý je najstarším turnajom hraným v Európe na rovnakom ihrisku. Na celom svete sa hráva v rovnakej destinácii dlhšie turnaj už len na US Masters (Augusta National). Vintage oblečenie a hickory golfové palice sa používali do roku 1939, keď sa prvý rok hral aj turnaj v Golfovom klue Crans-sur-Sierre.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv