Neprehliadnite

V Hrubej Borši Callaway a TaylorMade Fitting Demo Day, plus klubový šampionát na rany

 

Nadšenci z golfového klubu v Hrubej Borši pozývajú záujemcov na Callaway a TaylorMade Fitting Day, ktorý sa uskutoční v sobotu 24. septembra od 10.00 do 16.00 hod. v Hrubej Borši. Len o deň neskôr sú na rovnakom ihrisku na program otvorené jednokolové majstrovstvá klubu v hre na rany.

Hruba_Borša_04

V súvislosti s prvou spomínanou akciou budú mať prítomní k dispozícií kompletný sortiment palíc značky Callaway a TaylorMade pre sezónu 2016. Na všetky produkty TaylorMade objednané v rámci konania Fitting Day sa vzťahuje jednotná zľava 10%, pričom zľavy sa nekombinujú.

Hruba_Borša_05

Pre odborné poradenstvo a custom club fitting bude k dispozícií zástupca Callaway a zástupca TaylorMade, PGA PRO tréner a odborne vyškolený personál. Na správny a presný výber palíc bude pripravené radarové zariadenie Flight Scope, ktoré dôkladne zaznamená všetky parametre vašej rany.

Hruba_Borša_06

Celá akcia pozostáva zo 45-minútového bloku pre fitting s Flight Scope. Pre rezerváciu je potrebné uviesť typ palíc, ktoré chcete fittovať, celé meno, aktuálny HCP a uhradiť zálohu vo výške 50 eur pre 45 min. fitting alebo 100 eur pre 90 min. fitting.

Klubový šampionát

V poradí tretí ročník otvorených majstrovstiev golfového klubu Hrubá Borša v hre na rany je na programe v nedeľu 25. septembra. Majster a majsterka klubu získa putovný pohár, taktiež 50% zľavu z ročného hracieho fee na sezónu 2017 a golfový vozík Powakaddy Twinline 4 v hodnote 200 eur.

Hruba_Borša_03

Zároveň bola pridaná kategória pre Seniorov GKBO a kategória Open pre nečlenov, kde víťazi oboch kategórií získavajú 25% zľavu z ročného hracieho fee na budúcu sezónu. Príďte si zahrať jednokolový turnaj na rany a hrajte o hodnotné ceny od partnerov turnaja.

Deň otvorených dverí

Hruba_Borša_01

Tretiu septembrovú nedeľu sa konal Deň otvorených dverí v Hrubej Borši – Golf pre negolfistov, ktorý bol určený predovšetkým pre tých, ktorí chceli začať s golfom a stráviť s rodinou a priateľmi príjemný deň v krásnom prostredí.

Hruba_Borša_02

Všetci zúčastnení si za asistencie trénerov mohli vyskúšať odpaľovanie na drivingu a puttovanie. Okrem toho získali darček – štart kartu, aby svoje nadobudnuté zručnosti mohli ešte zlepšovať.

-jj-, www.golfborsa.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv